profile-image

Dajana Kura

Emri : Dajana Kura

Telefon :+355692878050

Email : dajanakura1@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 8, 2020

Master

Titulli
Master Profesional Psikologji Shkollore/Zhvillimor
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Sept. 6, 2022