profile-image

Dafina Tafa

i Licensuar

Emri : Dafina Tafa

Telefon :+355695278382

Email : dafi_tafa@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 969

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 7, 2013