profile-image

Bujana Nurellari

i Licensuar

Emri : Bujana Nurellari

Telefon :+355695214854

Email : bujana.nurellari@gmail.com

Vendndodhja : Kuçovë

Nr Licence : 625

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 28, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2017
Titulli
Master Profesional në Qeverisje dhe Ad.Publik
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 8, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme e Bashkuar Sinjë
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 17, 2016
Deri
March 20, 2016
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme e Bashkuar Sinjë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 10, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023