profile-image

Brunilda Laboviti

i Licensuar

Emri : Brunilda Laboviti

Telefon :+355699516661

Email : klinikalaboviti@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 3

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2010

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 17, 2015

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Dec. 1, 2010
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Person Fizik
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 23, 2018
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
P&P People Shpk
Pozicioni
Eksperte Sociale
Nga
May 20, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijet dhe adoleshentet
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023