profile-image

Brunilda Jaho

i Licensuar

Emri : Brunilda Jaho

Telefon :+355697394691

Email : jahobrunilda@gmail.com

Vendndodhja : Sarandë

Nr Licence : 232

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 16, 2013

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkollat 'Hasan Tahsini", "9 Tetori", Sarandë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Dec. 15, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021