profile-image

Brunilda Dine

Emri : Brunilda Dine

Telefon :+355684674519

Email : brunakacori@gmail.com

Vendndodhja : Pogradec

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2021

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
April 5, 2018