profile-image

Brixhilda Vorfi

Emri : Brixhilda Vorfi

Telefon :+355675624176

Email : brixhilda.vorfi2@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 24, 2020

Master

Titulli
Master Profesional në "Psikologji Shkollore-Zhvill
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Sept. 6, 2022