profile-image

Brisida Pustina

Emri : Brisida Pustina

Telefon :+355693087870

Email : pustinabrisida07@gmail.com

Vendndodhja : Pogradec

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
June 29, 2011

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2013