profile-image

Blerta Rroshi

i Licensuar

Emri : Blerta Rroshi

Telefon :+355672558043

Email : blertaroshi@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 351

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2006

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 6, 2008
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 26, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale...
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023