profile-image

Blerta Bodinaku

i Licensuar

Emri : Blerta Bodinaku

Telefon :

Email : blertabb@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 2

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 21, 2022

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2000

Master

Titulli
Master në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 28, 2003

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti"Sigmund Freud", Viene
Fakulteti
None
Mbaruar
Dec. 11, 2014

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 1, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022