profile-image

Blerta Allaraj/Kuka

i Licensuar

Emri : Blerta Allaraj/Kuka

Telefon :+355695889755

Email : betaallaraj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 798

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 22, 2014

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020