profile-image

Blerina Sinomati

i Licensuar

Emri : Blerina Sinomati

Telefon :+355674563096

Email : bsinomati@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 410

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 21, 2005

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Myslym Shima", Yzberisht
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
June 15, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikolgjike te shaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Varesit dhe trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi.
Nga
July 10, 2021
Deri
July 11, 2021
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
May 13, 2023
Deri
May 13, 2023
Fusha
Titulli
Menaxhimi i sjelljeve problematike
Nga
June 17, 2023
Deri
June 17, 2023