profile-image

Blerina Shehu

i Licensuar

Emri : Blerina Shehu

Telefon :+355696847491

Email : blerinaplepi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 91

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 8, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2088

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikolgjike te shaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Roli i psik.shk.në krij.e mjed.gjithëpërfshirës
Nga
Jan. 21, 2023
Deri
Jan. 23, 2023
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Intervista me fëmijët
Nga
Dec. 17, 2022
Deri
Dec. 17, 2022