profile-image

Blerina Lule

i Licensuar

Emri : Blerina Lule

Telefon :+355684267718

Email : blerinalule@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 468

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 18, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla artistike "Naim Frashëri"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 10, 2015
Deri
June 30, 2015
Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata "Ndihmoni Jetën"
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 1, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
May 20, 2023
Deri
May 28, 2023