profile-image

Blerina Durici

i Licensuar

Emri : Blerina Durici

Telefon :+355688025201

Email : b.durici@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 128

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 26, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2001

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 17, 2001
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikologjike te shaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik per trajtimin terapeutik
Nga
July 16, 2022
Deri
July 16, 2022
Fusha
Titulli
Trajtim i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022
Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023