profile-image

Blerina Boçi

i Licensuar

Emri : Blerina Boçi

Telefon :+355682044337

Email : belaboci@yahoo.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 274

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2009

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 3, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e Fëmijëve Autik, Elbasan
Pozicioni
Koordinatore/Psikologe
Nga
Feb. 8, 2016
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Drejtoria e Shërbimeve të Përkujdesit Social
Pozicioni
Drejtore
Nga
Jan. 21, 2013
Deri
Feb. 8, 2016
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme Pedagogjike "Luigj Gurakuqi"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 15, 2009
Deri
Jan. 23, 2013