profile-image

Besnik Hoxha

i Licensuar

Emri : Besnik Hoxha

Telefon :+355699806396

Email : hoxhabesnik10@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 966

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 11, 2017

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 29, 2020