profile-image

Besmir Mema

i Licensuar

Emri : Besmir Mema

Telefon :

Email : besmir@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 349

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 31, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
July 25, 2011

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti "Albania University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Feb. 16, 2015

Eksperienca

Fusha
Specialist Edukimi
Institucioni
I.E.V.P Fushë-Krujë
Pozicioni
Specialist Edukimi
Nga
Sept. 29, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikologjike te shaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Menaxhimi i stresit ne pune
Nga
Feb. 20, 2021
Deri
Feb. 21, 2021
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023