profile-image

Besarda Taçi

i Licensuar

Emri : Besarda Taçi

Telefon :+355692831448

Email : besardataci@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 231

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Edukim Profesional
Universiteti
Universiteti i Torinos
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 11, 2018

Master

Titulli
Psikologji Klinike dhe Komuniteti
Universiteti
Universiteti i Torinos
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Nov. 19, 2015