profile-image

Besard Çokaj

i Licensuar

Emri : Besard Çokaj

Telefon :+355693993555

Email : besardcokaj@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 397

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 19, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 15, 2010

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
March 24, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Malësi e Madhe
Pozicioni
Psikolog Shkollore
Nga
Feb. 1, 2011
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
Feb. 8, 2020
Deri
Feb. 9, 2020
Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mireqenia psikologjike e femij
Nga
Dec. 14, 2019
Deri
Dec. 15, 2019