profile-image

Besa Çelaj

Emri : Besa Çelaj

Telefon :+355692091767

Email : celajbessa@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë Artit dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 21, 2016