profile-image

Benuarda Gogo

i Licensuar

Emri : Benuarda Gogo

Telefon :+355675343360

Email : benuardagogo20@gmail.com

Vendndodhja : Berat

Nr Licence : 294

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 29, 2022
Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 18, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Spitali Rajonal Berat
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtim terapeutik
Nga
Oct. 30, 2022
Deri
Oct. 30, 2022
Fusha
Titulli
Crregullimet e te nxenit
Nga
July 28, 2022
Deri
July 29, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
Sept. 4, 2023
Deri
Sept. 4, 2023