profile-image

Aurela Agalliu

i Licensuar

Emri : Aurela Agalliu

Telefon :+355682012234

Email : aurelaagalliu@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 400

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 7, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 15, 2013

Master

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 25, 2015

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", Elbasan
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Sept. 15, 2015
Deri
July 15, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata e Avokatëve Antikorrupsjon Shqiptare
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 5, 2016
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Rrjeti i Organizatave "Zëri i të Rinjve"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 15, 2015
Deri
March 16, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Nov. 12, 2022
Deri
Nov. 20, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Procesi i vleresimit dhe hartimi i raportit psikol
Nga
Jan. 22, 2021
Deri
Jan. 23, 2021
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Meditimi Mindfulnes ne trajtimin e stresit/ankthit
Nga
Nov. 20, 2019
Deri
Nov. 21, 2019
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023