profile-image

Artenise Bengu

Emri : Artenise Bengu

Telefon :+355676927175

Email : artenisa_bici@yahoo.com

Vendndodhja : Gramsh

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 19, 2019

Master

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale dhe Po
Mbaruar
July 27, 2021