profile-image

Artenida Zykaj

Emri : Artenida Zykaj

Telefon :+355696788666

Email : artenidazyka@outlok.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 20, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2022