profile-image

Artemis Bajaziti

i Licensuar

Emri : Artemis Bajaziti

Telefon :+355699765850

Email : artemis.bajaziti@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 659

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Sept. 17, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi,Edukimi dhe Mirëqenies
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Dec. 11, 2014