profile-image

Armida Beqo

i Licensuar

Emri : Armida Beqo

Telefon :0694873979

Email : armidabeqo@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 833

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i tiranes
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 25, 2017

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
March 9, 2020

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne, terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023