profile-image

Armela Qafoku

i Licensuar

Emri : Armela Qafoku

Telefon :+355676892007

Email : armelaqafoku@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 795

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 20, 2016

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 29, 2020