profile-image

Armela Memaci

i Licensuar

Emri : Armela Memaci

Telefon :+355683261450

Email : armela.memaci@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 794

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2018

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2019