profile-image

Arlinda Valca

Emri : Arlinda Valca

Telefon :+355698395808

Email : arlindavalca@gmail.com

Vendndodhja : Laç

Bachelor

Titulli
Psikologji Edukimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 9, 2019

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Dec. 12, 2020