profile-image

Arlinda Pjetri/Kocaqi

i Licensuar

Emri : Arlinda Pjetri/Kocaqi

Telefon :+355699248410

Email : arlindapjetri@live.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 221

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 29, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 15, 2012

Master

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 19, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Drejtoria e Shëndetit Publik, Mirditë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 24, 2014
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Feb. 12, 2021
Deri
Feb. 12, 2021
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
May 5, 2023
Deri
May 7, 2023