profile-image

Arlind Sula

i Licensuar

Emri : Arlind Sula

Telefon :

Email : sula.arlind@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 286

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023
Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 24, 2009

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 23, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Arsimore Rajonale Elbasan
Pozicioni
Psikolog Shkollore
Nga
Nov. 1, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
ADHD ne klasat gjithperfshirse:Teknika dhe mjete
Nga
Nov. 18, 2021
Deri
Nov. 19, 2021
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Terapia e artit, aplikimi ne kontekstin shkollor.
Nga
Nov. 2, 2022
Deri
Nov. 4, 2022