profile-image

Arjola Manreka

i Licensuar

Emri : Arjola Manreka

Telefon :+355697488416

Email : arjola.manreka@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 597

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 10, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2011

Eksperienca

Fusha
Punonjës Social
Institucioni
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1.Sh.a
Pozicioni
Punonjës social
Nga
May 1, 2015
Deri
April 1, 2019
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Mojsiu" Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Dec. 12, 2011
Deri
Aug. 31, 2012

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Terapi arti dhe loje me femijet.
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021