profile-image

Anxhelo Nallbani

Emri : Anxhelo Nallbani

Telefon :

Email : anxhelo.nallbani@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji dhe Keshillim
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 3, 2017