profile-image

Anxhela Imeraj

Emri : Anxhela Imeraj

Telefon :+355697203993

Email : anxhelaimeraj.99@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Edukimit
Mbaruar
July 24, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Aug. 22, 2022