profile-image

Anxhela Dauti/Tanasica

Emri : Anxhela Dauti/Tanasica

Telefon :0692485446

Email : anxhitanasica@gmail.com

Vendndodhja : Përmet

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2016

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 24, 2019