profile-image

Anjeza Vila

i Licensuar

Emri : Anjeza Vila

Telefon :+355695263153

Email : vilaanjeza@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 129

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 31, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2000

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 1, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme 'Themistokli Germenji", Korcë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 22, 2004
Deri
Oct. 31, 2010
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Fan S. Noli" Korcë
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
June 1, 2017
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Fondacioni Bethany
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2000
Deri
Nov. 30, 2004

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Demonstrim dhe zhvillim praktik i një qasje kërkim
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
Feb. 11, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Intervista me fëmijët
Nga
Dec. 17, 2022
Deri
Dec. 17, 2022