profile-image

Anjeza Taga/Kociu

Emri : Anjeza Taga/Kociu

Telefon :0697498110

Email : anjezakaciu@yahoo.comm

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 11, 2012

Master

Titulli
Master i Shkencave Psikologji Zhvillimi/Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2017