profile-image

Anjeza Kodra

i Licensuar

Emri : Anjeza Kodra

Telefon :+355699647974

Email : kodra_anjeza@yahoo.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 828

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2014

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
June 15, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Fondacioni Misioni Emanuel, Korçë
Pozicioni
Punonjëse e Shërbimit Psiko-Social
Nga
Sept. 1, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapia e artit, aplikimi ne kontekstin shkollor.
Nga
Nov. 2, 2022
Deri
Nov. 4, 2022
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023