profile-image

Anjeza Kallaku

i Licensuar

Emri : Anjeza Kallaku

Telefon :+355692875166

Email : anjzakallaku@yahoo.com

Vendndodhja : Fushë-Krujë

Nr Licence : 51

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 30, 2013

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 3, 2016

Eksperienca

Fusha
Mësuesi
Institucioni
QKF Fushë-Krujë
Pozicioni
Mësuese Zëvendësuese
Nga
Oct. 1, 2009
Deri
June 30, 2010
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Sh.M.B, Bubq
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 29, 2012
Deri
Nov. 2, 2016
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Adem Gjeli", Fushë-Krujë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 3, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Disforia Gjinore
Nga
July 3, 2021
Deri
July 4, 2021
Fusha
Titulli
Varesit dhe trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi.
Nga
July 10, 2021
Deri
July 11, 2021
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
Feb. 8, 2020
Deri
Feb. 9, 2020
Fusha
Titulli
Meditimi Mindfulnes ne trajtimin e stresit/ankthit
Nga
Nov. 20, 2019
Deri
Nov. 21, 2019
Fusha
Titulli
Prinderimi pozitiv me fokus femijet nga 0-12 vjec
Nga
Jan. 18, 2020
Deri
Jan. 19, 2020
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Psikologjia e bindjes, manipulimi etik. Teknika te
Nga
May 27, 2023
Deri
May 28, 2023