profile-image

Anjeza Avduli

i Licensuar

Emri : Anjeza Avduli

Telefon :696588072

Email : dervishi.anjeza@live.com

Vendndodhja : Gjirokastër

Nr Licence : 190

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Asim Zeneli"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 1, 2012
Deri
June 10, 2013
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Asim Zeneli"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 16, 2013
Deri
Dec. 31, 2014
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
"Drejtoria Arsimore Rajonale Gjirokastër"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Psikodiagnostikimi dhe ndertimi i raportit psikolo
Nga
July 16, 2022
Deri
July 17, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023