profile-image

Anisa Lusha

i Licensuar

Emri : Anisa Lusha

Telefon :+355682134205

Email : anisa_lusha@hotmail.com

Vendndodhja : Dibër

Nr Licence : 784

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 6, 2016

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 5, 2018

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 21, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
Nov. 18, 2023
Deri
Nov. 18, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
Dec. 8, 2023
Deri
Dec. 9, 2023