profile-image

Anisa Kaci

i Licensuar

Emri : Anisa Kaci

Telefon :+355683759179

Email : tafciuanisa@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 213

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 7, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 23, 2010

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 16, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme e Bashkuar 'Asllan Keta"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 1, 2014
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022
Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Niveli 1 EMDR
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 24, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023