profile-image

Andi Petro

i Licensuar

Emri : Andi Petro

Telefon :+355695306133

Email : andipetro.al@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 19

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 8, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2013

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Fan S.Noli", Korçë
Pozicioni
Pedagog i jashtëm
Nga
Oct. 1, 2015
Deri
Oct. 1, 2017
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Themistokli Gërmenji"
Pozicioni
Psikolog
Nga
Feb. 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mirqenia psikologjike e femije
Nga
May 2, 2020
Deri
May 3, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
May 16, 2020
Deri
May 17, 2020
Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023