profile-image

Ana Troka

Emri : Ana Troka

Telefon :+355696777178

Email : ana.trokaa@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjis dhe Edukimit
Mbaruar
July 21, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2017