profile-image

Ana Nikaj

Emri : Ana Nikaj

Telefon :

Email : anja-ni@hotmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
Sept. 26, 2019

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2016