profile-image

Almandina Guma

i Licensuar

Emri : Almandina Guma

Telefon :+355672244634

Email : almaguma@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 699

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 4, 2021

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 4, 2003

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 1, 2008

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022