profile-image

Alma Vogeli

i Licensuar

Emri : Alma Vogeli

Telefon :+355682066772

Email : vogelialma@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 618

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Diploma

Titulli
Mësues i Gjuhës dhe i Letërsisë për Gjimnazet
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë
Mbaruar
April 30, 2009

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 22, 2013

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash Psikologji-Pedagogji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 25, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Swiss Foundation For Innovation
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 1999
Deri
None
Fusha
Psikologe Shkollore
Institucioni
Shkolla Nehemia në Buçimas
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 2011
Deri
None