profile-image

Alma Paspali

i Licensuar

Emri : Alma Paspali

Telefon :0672071180

Email : paspalialma@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 710

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 19, 2021

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2001

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
July 21, 2023
Deri
July 21, 2023