profile-image

Alma Koçiu

Emri : Alma Koçiu

Telefon :+355692689313

Email : almakociu3@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 17, 2018

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore/Edukimi
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
Nov. 6, 2020